Търсене

вторник, 25 март 2008 г.

Търсене на работа като самоосигуряващо се лице

Всеки процес има свое начало и намирането на работа започва от уточняването на специализираната дейност, която ще практикувате. Ако сте избрали да се занимавате с упражняването на опеделен занаят – на правилния път сте. С бурното развитие на икономиката в кралство Нидерландия, растат и възможностите ви за избор на подходяща работа. В настоящия момент, гладът за работници със средна квалификация на холандския трудов пазар е висок. Особено високо ценени са тъй наречените “клюсъри” или просто строителни работници.
Днес ще се разгледаме намирането на работа в най-популярната сфера - строителната. Търсенето на работа може да започне като индивидуално посетите работните агенции, които познавате, но и като ефективно използвате интернет за намирането на необходимата ви информация.
За начало, добра идея е търсенето на фирми, специализирани в предлагането на работа на самоосигуряващи се лица в строителната сфера. За да не бъдем голословни един ефективен пример. Веднага можете да проверите наличието на свободни работни места във фирмата BOWTEAM ZZP Diensten, работеща в областите Randstad , Midden Brabant, Oost Brawant West Brabant и Gelderland. Телефоните за връзка на фирмата са: 0031786320900 и 0031736811800.
Разбира се, независимо от фиормата, необходимо е да притежавате освен еднолична фирма или друг вид самоусигуряващ се статус и добра професионална квалификация. Няма как да проведете интервюто си лично без разговорен английски или холандски език. Не пропускайте да се сдобиете и с абсолютно необходимата ви VAR форма( декларация за свързани лица), вече описана от нас по долу.
В случй, че няма подходящи работни места, не се отчайвайте. Просто следете редовно сайта ни ОБЯВИ ЗА ВАС - Обяви на холандски и английски език и вероятно скоро ще стигнете до интервю за подходяща работна позиция.
Избрахме да спрем вниманието ви върху строителната сфера, но процесът за търсене на работа е същият за всяка една останала професия в областта на логистиката, комуникациите, компютърниоте специалности или селското стопанство.
Пожелаваме ви успех!

Няма коментари: