Търсене

петък, 21 март 2008 г.

Нашата задача

Скъпи приятели,
Както добре ви е известно от около месец (толкова съществуваме) се опитваме всячески да подпомогнем мисията на българските емигранти в Холандия. Нелека задача! До колко ни се удава ще кажете вие - нашите критици и подръжници. Все пак, заредени с ентусиазъм гледаме оптимистично на развитието на тази особена връзка , връзката между сайта и неговите потребители. Знаем повече от достатъчно за трудната и изпълнена с обрати съдба на емигранта, далеч от Родината и често, далеч от семейството.
Работим тясно с холандски специалисти в областта на правото и финансиите, за да сме в състояние да ви дадем наистина полезен съвет. Истински сме изненадани от броя на запитванията, получени от вас. Доверието ви ни задължава.
Въпросите са често рутинни, но понякиога и истински сложни за решаване. Все пак, нека ви припомним, че това е идеята ни – чрез този сайт да ви помогнем всячески да преодолеете началните трудности от установяването си в красивото кралство Нидерландия.
Богатият ни опит сочи, че единственият възможен начин за живот в тази прекрасна страна е издържаният законово начин. Нито за минута не си и помисляйте да се предавате. Намирате се в може би, най-социалната европейска страна с изключителна икономика и стандарт на живот. Повярвайте, няма нерешими проблеми.
Именно, това е и причината да ви помолим да участвате активно със своите въпроси, да ги поставяте без да се съмнявате, че ще направим всичко по силите си, за да намерим отговорът им заедно с вас.
Очакваме въпросите ви, готови сме да ви помогнем.
Ние – екипът на Bulinfo Consult.

Няма коментари: