Търсене

вторник, 11 август 2009 г.

Отново за Работа за Вас

С интегрирането на България в Европейския съюз, работните позиции за хора притежаващи квалификация, от страната ни, се увеличават. Видимо се повишават изискванията, но расте и качеството на предлаганата работа. С настоящия постинг, искаме да ви информираме, че започваме да публикуваме такива позиции на страниците ни в ОБЯВИ. Темата е озаглавена Квалифицирана работа!

Молим всички, които се интересуват, да адресират мейлите, съдържащи личната им информация, не до нас, а на посочения интернет адрес, както и да се свързват с компаниите подали обявата на директните им телефони. На всички кандидатстващи желаем успех!

Надяваме се, да сме Ви полезни...

1 коментар:

Анонимен каза...

zdraveite..imam edin vapros kum vas.az sum samenwonen 3 godini v nl...ne rabotq...poluchavam samo detskite nadbavki ..moqt partnior e zelfstandigonderneemer,i tazi godina ima okolo 43000-50000netto zaplata za cqlata godina..negoviqt schetovoditel mu e kazal ,che tazi godina 2010 nqmalo smisal da populvame za mene deklaraciqta formulqr za angijfte hefinings korting...zashtoto tezi pari koito belastinga shtql da dade na men,posle shteli da se udurjat ot belastinga na priqtelq mi...tova vqrno li e?i naistina li az nemoga da gi vzema...ako gi vzema te shte sa na moe ime i posle moje bi az trqbva da gi vrushtam..a az ne rabotq...blagodarq vi predvaritelno...pozdravi ot FRIESLAND..!!!